Rendkívüli! Kihallgatták Gálvölgyi János lányait a rendőrök - Megszólalt a színész

A Naphire.hu tudta meg

A Naphire.hu tudta meg: gyanúsítottja még nincs az ügynek, a színész rokonait azonban kihallgatták.

Újavv fejlemények Gálvölgyi János "mentős ügyében". Emlékezetes: a színész alig egy hónapja, május 10-én lett rosszul az otthonában, a családtagjai azonban híába hívtak többször is mentőt, az nem érkezett meg. Így a lányai, Dorka és Eszter autóba tette a színészt, hogy kórházba siessen vele. A mentőszolgálat viszgálatot indított és sajtóhírek szerint 4 mentésirányító is hibázhatott, de a rendőrség is nyomozást indított, hivatalból. A Naphire.hu információi szerint gyanúsítottja még nincs az ügynek.

“A BRFK hivatalból rendelt el nyomozást foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, gyanúsítotti kihallgatás nem történt" - közölte a lap megkeresésére a rendőrség, ugyanakkor azt is megtudták: a színész lányait kihallgatták. 

“Beidéztek minket és kihallgattak”

- mondta a Naphire.hu-nak Gálvölgyi Dorka, aki egyéb részletet nem osztott meg.

Az otthonába a születésnapján hazatérő Gálvölgyi János azonban megszólalt: az RTL Fókusznak elmondta, a mentők kapcsán semmit nem tud. “Én erről az egész mentős dologról egy árva hangot nem tudok mondani, hiszen mint egy rossz statiszta, akinek nem jut szerepe, én csak benne voltam egy szituációban, de én ebbe nem vettem ilyen értelemben részt. Tehát én semmit nem tudok mondani. Nem hárítom el a dolgot, de mondom, most olyan dolog lenne, mintha én most mondanék bármit arról, amiről én nem tud semmit” - mondta a színész.

Címlapfotó: RTL Fókusz

24 óra