Apa lett: a Netflix 23 éves sztárja szült gyereket Szalai Ádámnak - Fotók

Itt az első fotó

Alig 5 hónapja a gólörömével jelentette be a hírt a magyar válogatott támadója: apa lesz. Az is kiderült azóta, párja a Netflix fiatal színésznője. A pici megérkezett, gyönyörű nevet kapott.  

A svájci FC Basel csapatában futballozó magyar válogatott csatár egy márciusi meccsén két gólt is szerzett, az ezutáni örömködés közben pedig azt is tudatta: hamarosan apa lesz. A csatár a hüvelykujját szájába véve, pocakját tapogatva jelezte, hogy érkezik a baba. Az örömhírt aztán a saját Instagram-oldalán is megerősítette egy fotóval, ami alá egy babás emoji kíséretében azt írta: „Alig várjuk, hogy találkozzunk veled”.

A magyar válogatott 34 éves csapatkapitányának egy 23 éves bolgár származású színésznő a párja, aki modellként is sikeres.

Szerepel például a hazánkban is népszerű, Kitz titkai című Netflix-sorozatban. Először 2020 tavaszán röppent fel a hír, hogy a focistával egy párt alkotnak, de azóta is gondosan ügyelnek arra, hogy kapcsolatukról minél kevesebb tudódjon ki a nyilvánosság számára. Nos, akármennyire is titkolnák, a nyilvánvalót nem lehet. Így ezért sem dilemmázhattak sokág most, amikor megérkezett életük örömhíre.

Megszületett Szalai Ádámék kislánya - gyönyörű nevet kapott!

Fotók - Itt a nagy bejelentés és Szalai Ádám apa lett!
  • Szalai Ádám baba
  • Szalai Ádám baba
  • Szalai Ádám baba

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra