Milliomos lett a 19 éves tornászlány a Tik-Tok-ja miatt - A pikáns képeit meg ellopták - Fotók

Üzent a tolvajoknak

Néhány hónapja lett világszerte ismert, de nem a tornasportnak köszönhetően, amit gyerekkora óta versenyzerűen űz. Olivia telefonját ugyanis ellopták, a képeivel együtt.

Áprilisban a telefonja miatt aggódott egy csinos fiatal tornászlány: Olivia-t készülékét a Coachella fesztivál egyik exkluzív buliján ovasították meg, benne minden féltve örzött titkával, többek között a képeivel. A lány története futótűzként járta körbe a világot, és gyanítjuk, szép számmal akadtak olyanok, akik azért imádkoztak, nyilvánosságra hozzák a szaftos képeket.

Nos: a készülékről és képekről azóta sincs hír - Oliviáról azonban igen!

Egy most nyilvánosságra került friss hír szerint az alig 19 éves Olivia a közösségi oldalainak köszönhetően máris több mint 1 millió dollárt vághatótt zsebbre, ez körülbelül 400 millió forint. Az amerikai női tornászválogatott egykori tagja jelenleg egy főiskolai csapat versenyzője, a bevételeit tekintve azonban a profikat is lekörözi. S míg eleinte a tornamutatványaival igyekezett építeni a közösségét, ma már rájött, a pikáns képeivel hatákonyabb ezen a téren.

Már csak az a kérdés: ha ezeket a képeket posztolja, vajon milyeneket rejtett a telefonja?

Nem szégyellős a fiatal tornászlány - Mutatjuk a képeit!
  • Olivia Dunne
  • Olivia Dunne
  • Olivia Dunne
  • Olivia Dunne

Címlapfotó: Instagram/livvydunne

24 óra