Pikáns képek kerülnek a netre Karolináról - Ő a világ legszebb bírónője - Fotók

Megőrül érte a világ

A focipályákon 22 játékos "táncol úgy", ahogyan ő fütyül, az Instagramján már több mint 160 ezren teszik ugyanezt. Megőrül a világ a szex játékvezetőért.

A 24 éves Karolina Bojart  az angol Sun 2018-ban a világ legszebb bírójának választotta. "Meglepett, és határozottan nem számítottam arra, hogy ilyen globális lesz a reakció - persze, hogy jól esett, és minden bók, amit kapok, mosolyt csal az arcomra, de nem hagytam, hogy a fejembe szálljon a dicsőség" - mondta ezzel kapcsolatban a lány a lengyel The First News magazinnak. Nemrég aztán meglepte a világot - a leginkább pedig a futballrajongókat: a közösségi oldalán jelentette be, utazgatni fog, felfedezi a világot.

Most azonban visszatért - újra a pálya széléről posztolt. Időközben pedig pikáns képek kerültek a netre róla.

via GIPHY

Furcsa, Karolina pályaválasztása nem volt véletlen. Neki ugyanis már a nagyapja is játékvezető volt, és kislányként a tévé előtt ülve ő magyarázta el neki a szabályokat is. "A focin nőttem fel. A játék iránti szenvedélyemet már akkor belém oltotta a nagyapám - ő maga is játékvezető volt, így neki köszönhetően nemcsak egy átlagos szurkoló szemével láttam a mérkőzéseket, hanem a játékvezető szemszögéből is" - mondta ezzel kapcsolatban. Bár úgy tűnik, az utazásai alatt készült pikáns képeknek köszönheten most majd kedvére válogathat az ajánlatok közül. 

Akár bikini-modell, influenszer is lehetne belőle - több mint 160 ezer szurkoló máris követi őt! Na persze, főleg futballszerető férfiak!

Nem szégyellős a világ legszexibb bírónője - Ezek a fotók az őrületbe kergetnek!
  • Karolina Bojar
  • Karolina Bojar
  • Karolina Bojar
  • Karolina Bojar

Címlapfotó: Instagram/bojarmeow

24 óra